Now Reading:
Djevojčici Nikolini svakodnevno trebaju lijekovi za liječenje leukemije – pogledajte umjetničke radove čijom kupnjom Nikolini pružate mogućnost za povratak u život!
Full Article 2 minutes read

Djevojčici Nikolini svakodnevno trebaju lijekovi za liječenje leukemije – pogledajte umjetničke radove čijom kupnjom Nikolini pružate mogućnost za povratak u život!

Mnogo smo puta kao društvo pokazali suosjećanje u najtežim trenutcima. Tada u pravom smislu riječi postajemo, mogli bismo reći, ljudi. Nekad je dovoljno odvojiti vrlo mali dio sebe. I pod tim mislimo na ne opipljive vrijednosti kao i na one materijalne. „Sve je dobro dok je zdravlja”, jedna je od generičnih uzrečica koja nema dvosmislenosti, a koju u većini slučajeva shvaćamo olako.

Nikolina Herak, djevojčica od dvanaest godina treba vašu pomoć!

Naime, Nikolina je djevojčica u stanju remisije od limfoplastične akutne leukemije. Iako je ta bolest u stanju remisije, djevojčici svakodnevno trebaju lijekovi koji su potrebni za liječenje leukemije i ponovni povratak u svakodnevni život.

Tako Mjesni odbor Bočadir Općine Konjščina organizira humanitarnu prodajnu izložbu slika umjetnika 1. likovne kolonije grada Zlatara te umjetničke radove Darka Domišljanovića i Kristijana Gradečkog, Ide Domišljanović, Božene Keščec i Birgit Brlečić.

Izložba će se održati 23. listopada na adresi Bočadir 3c u društvenom domu s početkom u 10 sati kada je zakazano i otvorenje, a trajati će sve do 18 sati uz pridržavanje propisanih epidemioloških mjera.

Cijene će biti naznačene kod svake slike, kutija za dobrovoljne priloge bit će postavljena na vidljivom mjesto u domu, a slike i radovi umjetnika koje možete pogledati u nastavku prodavati će se po nižim cijenama.

mčaržavec/www.sjever.hr
20.10.2021.

Input your search keywords and press Enter.