Now Reading:
Vozači, oprez! Međunarodna biciklistička utrka „Hrvatska – Slovenija” prolazi i kroz Zagorje – evo koje ulice se zatvaraju
Full Article 50 second read

Vozači, oprez! Međunarodna biciklistička utrka „Hrvatska – Slovenija” prolazi i kroz Zagorje – evo koje ulice se zatvaraju

Ove nedjelje održava se međunarodna biciklistička utrka „Hrvatska – Slovenija” koja započinje u 12 sati u Zagrebu, a s kraćim vremenskim razdobljima za vrijeme prolaska kolone biciklista, povremeno će se zatvarati određene dionice cesta.

Biciklistička ruta prolazit će i kroz Krapinsko – zagorsku županiju i to u vremenu od 13,30 do 15 sati. Biciklisti će iz Slovenije u Hrvatsku ući na granični prijelaz Mali Tabor, a nastavit će sljedećom rutom: Mali Tabor-Druškovec, Humski-Pregrada, Pregrada-Desinić, Desinić-Ravnice Desinićke-Velika Horvatska-Tuheljske Toplice, Tuheljske Toplice-Mihanovićev Dol, Mihanovićev Dol- Kačkovec-Movrač.

U vrijeme održavanja utrke, na snazi će biti privremena regulacija prometa dijela javnih cesta, a promet na navedenim dionicama će se ograničiti uz nazočnost policijskih službenika i predstavnika organizacije.

Iz PU krapinsko-zagorske savjetuju pješacima da utrku promatraju na sigurnoj udaljenosti od ruba kolnika kako na njih ne bi naletjeli natjecatelji.

Foto: arhiva
www.sjever.hr / krapinsko-zagorska-policija.gov.hr
15.10.2021.

Input your search keywords and press Enter.