Now Reading:
KAMPANJA „DOBRA ENERGIJA” U Ludbregu uskoro besplatne edukacije o sunčanima elektranama – predbilježite se!
Full Article 2 minutes read

KAMPANJA „DOBRA ENERGIJA” U Ludbregu uskoro besplatne edukacije o sunčanima elektranama – predbilježite se!

Zelena energetska zadruga (ZEZ) će, u suradnji s europskom inicijativom Sporazum gradonačelnika, Udrugom gradova i udrugom Pokret otoka, tijekom listopada i studenog drugi put provesti turneju Dobra energija, kampanju promocije solarne energije u hrvatskim gradovima.

Turnejom Dobra energija Zelena energetska zadruga dijeli sve ključne informacije o korištenju solarne energije u hrvatskim gradovima, a prvi na redu su Čakovec 19. listopada, Ludbreg 21. listopada i Prelog 26. listopada.

Kampanja će se u Ludbregu održati u Centru za kulturu i informiranje “Dragutin Novak” s početkom u 16 sati.

Kampanja je lokalno fokusirana kako bi se prilike vezane uz korištenje solarne energije direktnom komunikacijom približile što većem broju građana te potaknulo razumijevanje solarne energije kao lokalnog resursa koji ima potencijal biti nositelj razvoja hrvatskih gradova. Uz edukacije o ugradnji kućnih solarnih elektrana, Zelena energetska zadruga tako će kroz savjetodavne aktivnosti u sklopu turneje podržati 12 gradova-domaćina u razvoju i ulaganjima u projekte solarne energije.

Pozivaju se svi građani zainteresirani za sudjelovanje u besplatnoj edukaciji u jednom od gradova turneje da se predbilježe za sudjelovanje putem prijavnog obrasca na poveznici:
ovdje

Detaljne informacije o održavanju edukacija u svakom gradu i raspored turneje mogu se naći na web stranici Zelene energetske zadruge.

www.sjever.hr/ludbreg.hr
14.10.2021.

Input your search keywords and press Enter.