Now Reading:
VREMENSKA PROGNOZA Nepovoljne vremenske prilike neće ići u prilog meteoropatima
Full Article 1 minutes read

VREMENSKA PROGNOZA Nepovoljne vremenske prilike neće ići u prilog meteoropatima

Prema prognozi DHMZ-a danas u unutrašnjosti i na sjevernome Jadranu promjenljivo i nestabilno, ponegdje uz malo kiše, ponajprije u središnjim i gorskim krajevima.

U Dalmaciji djelomice sunčano i uglavnom bez oborine. U noći i ujutro na kopnu mjestimice magla. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni. Na Jadranu umjerena do jaka bura, poslijepodne mjestimice i s olujnim udarima. Najniža jutarnja temperatura zraka od 1 do 6, na Jadranu između 9 i 14, a najviša dnevna uglavnom od 10 do 15, na Jadranu između 15 i 19 °C.

Biometeorološke prilike će u prvom dijelu dana, uglavnom u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu, biti razmjerno nepovoljne. Uz nestabilno a ponegdje i kišno vrijeme, meteoropati mogu osjećati umor, manjak energije i imati slabiju koncentraciju. Tijekom dana će, uz postupno stabiliziranje atmosfere, nepovoljan utjecaj slabiti, a samim time i tegobe kod meteoropata i kroničnih bolesnika. U Dalmaciji i na krajnjem jugu će biometeorološke prilike biti razmjerno povoljne i tegobe mogu osjećati samo vrlo osjetljivi meteoropati i kronični bolesnici.

www.sjever.hr/DHMZ
13.10.2021.

Input your search keywords and press Enter.