Now Reading:
DOGOVOREN DATUM Uskoro 23. Dan voća Koprivničko-križevačke županije – proizvođači, prijavite se!
Full Article 2 minutes read

DOGOVOREN DATUM Uskoro 23. Dan voća Koprivničko-križevačke županije – proizvođači, prijavite se!

U prostorijama Županijske uprave održan je radni sastanak vezan uz organizaciju 23. Dana voća Koprivničko-križevačke županije koji je vodio zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Glavne teme bile su utvrđivanje datuma manifestacije i programa te je odlučeno kako će se ovogodišnji Dan voća održati 23. listopada na Trgu svetog Jurja u Đurđevcu.

Zamjenik Ljubić naglasio je kako će se manifestacija održati u skladu sa svim epidemiološkim mjerama sprečavanja zaraze koronavirusom. Glavni cilj je promocija voćarstva kroz promotivno-izložbeni dio, obzirom na sve veći broj OPG-ova i novih proizvođača na području županije koje se želi potaknuti da se orijentiraju prema voćarskim kulturama i domaćoj proizvodnji. Uz veliki izbor raznih voćnih kultura i sorti te tradicionalnu promotivno-prodajnu izložbu, posjetitelje i ove godine očekuje bogat kulturno-umjetnički program te druge aktivnosti.

Ovom se prilikom pozivaju svi proizvođači da se prijave za sudjelovanje putem prijavnice koja se nalazi u privitku, a s ciljem poticanja razvoja domaće voćarske proizvodnje, Županija osigurava besplatan izlagački prostor na manifestaciji te predstavljanje izlagača u katalogu kako bi ih dodatno promovirala.

Organizator je Županija, a suorganizatori su Grad Đurđevac i gradska Turistička zajednica, Ministarstvo poljoprivrede, Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede, područna jedinica Koprivnica te Udruga voćara i proizvođača voćnih prerađevina Koprivničko-križevačke županije.

Ispunjenu prijavnicu potrebno je dostaviti u Upravni odjel za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu,  Antuna Nemčića 5, 48000 Koprivnica ili poslati na email: zdenka.maric@kckzz.hr i denis.maksic@kckzz.hr najkasnije do 20. listopada 2021. godine.

Sve informacije o manifestaciji mogu se dobiti na telefon: 048/ 658-135.

www.sjever.hr
13.10.2021.

Input your search keywords and press Enter.