Now Reading:
KNJIGE I ŽIVOTINJE SE VOLE Bibliobusna služba koprivničke knjižnice ostvarila suradnju s udrugom Šinterice dobrog srca
Full Article 1 minutes read

KNJIGE I ŽIVOTINJE SE VOLE Bibliobusna služba koprivničke knjižnice ostvarila suradnju s udrugom Šinterice dobrog srca

Program koji Bibliobusna služba Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica provodi od 2009. godine – Bibliobus vam dovodi u goste… namijenjen je stanovnicima općina koje bibliobus obilazi.

U sklopu programa Bibliobusna služba za svoje korisnike organizira književne susrete, igrokaze, predstave i predavanja omogućujući im tako kvalitetni, kulturni i edukativni sadržaj.

Program je planiran istovremeno kao proslava početka Mjeseca hrvatske knjige (15. 10. – 15. 11.) i posebice kao obilježavanje Svjetskog dana zaštite životinja (4. 10.). S obzirom na to da je tijekom dugotrajnog rada na terenu primijećeno da bi generalno, a osobito u udaljenijim, ruralnim područjima, trebalo podići svijest o pravilnom ponašanju prema životinjama, suradnja s članicama udruge Šinterice dobra srca pokrenuta je kako bi se ostvario osnovni cilj približavanja problematike prevencije, njege i brige o životinjama djeci od rane dobi.

Tim povodom članice udruge Šinterice dobra srca održale su predavanja u četiri škole koje redovno obilazi bibliobus – PŠ Sigetec, PŠ Peteranec, OŠ Legrad i OŠ Rasinja.

www.sjever.hr/knjiznica-koprivnica.hr
12.10.2021.

Input your search keywords and press Enter.