Now Reading:
Od idućeg tjedna novo radno vrijeme reciklažnog dvorišta u Krapini – evo kad ćete moći predati otpad
Full Article 2 minutes read

Od idućeg tjedna novo radno vrijeme reciklažnog dvorišta u Krapini – evo kad ćete moći predati otpad

Grad Krapina objavio je obavijest građanima i korisnicima usluga da će se od 11. listopada 2021. godine početi primjenjivati zimsko radno vrijeme reciklažnog dvorišta u Krapini, na adresi Bobovje 52F.

Od ponedjeljka 11. listopada ove godine otpad može predavati radnim danima i to:

–ponedjeljkom od 10:00 do 17:00 sati,
–u utorak, srijedu, četvrtak i petak od 09:00 do 16:00 sati,
–subotom od 08:00 do 13:00 sati.

Otpad se neće zaprimati za vrijeme dnevne pauze i to od ponedjeljka do petka od 12:00 do 12:30 sati, a  subotom od 10:00 do 10:30 sati.
Nedjeljom i praznikom reciklažno dvorište ne radi.

Izmijenjeni raspored radnog vremena prilagođen je zimskim aktivnostima i potrebama korisnika te iz Grada Krapine građane podsjećaju da se u reciklažnom dvorištu preuzima sav razvrstani otpad: papir, plastika, metali, staklo, tekstil, glomazni otpad, električna i elektronička oprema, baterije i akumulatori, jestiva ulja i masti, boje, ljepila i smole, biootpad, deterdženti, lijekovi, građevinski otpad koji nastaje održavanjem i manjim popravcima koje obavlja sam vlasnik u kućanstvu u propisanoj količini i ključnim brojevima. Također se preuzima problematični otpad, otpadni tiskarski toneri, otpadne gume i oštri predmeti.

Fizičke osobe s područja Grada Krapine i Općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj imaju pravo na besplatno odlaganje navedenog otpada uz predočenje osobne iskaznice.
Iz Grada upućuju apel i mole građane da razvrstavaju otpad, predaju ga u reciklažno dvorište te da čuvaju okoliš.

www.sjever.hr/krapina.hr
08.10.2021.

Input your search keywords and press Enter.