Now Reading:
Načelnica Lobora Ljubica Jembrih: Sudjelujte u kreiranju općinskog proračuna kako bismo dobili što kvalitetniji prijedlog!
Full Article 50 second read

Načelnica Lobora Ljubica Jembrih: Sudjelujte u kreiranju općinskog proračuna kako bismo dobili što kvalitetniji prijedlog!

Kako bi uključila javnost i pripremila što kvalitetniji najvažniji općinski dokument – proračun, Općina Lobor objavila je Javni poziv za dostavu prijedloga za pripremu proračuna Općine Lobor za 2022. godinu s projekcijama za 2023. i 2024. godinu.

Naime, u pripremi je prijedlog proračuna Općine Lobor za 2022. godinu s projekcijama za 2023. i 2024. godinu, a želja je općinske uprave s načelnicom Ljubicom Jembrih u proces kreiranja proračuna uključiti što veći broj zainteresiranih mještana kako bi se dobio što kvalitetniji prijedlog proračuna.

– Stoga pozivam sve zainteresirane mještane da dostave svoje prijedloge, primjedbe i sugestije o raspodjeli proračunskih sredstava Općine Lobor za navedeno razdoblje i aktivno sudjeluju u kreiranju proračuna – pozvala je načelnica Jembrih.

Rok za dostavu prijedloga je 10. listopada 2021. godine.

Prijedlozi se mogu predati u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Lobor ili poslati elektronskom poštom na adresu: opcina@lobor.hr

www.sjever.hr
29.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.