Now Reading:
Međunarodna godina voća i povrća: Uskoro započinje DJEČJI TJEDAN 2021. u Lepoglavi, što sve donosi?
Full Article 2 minutes read

Međunarodna godina voća i povrća: Uskoro započinje DJEČJI TJEDAN 2021. u Lepoglavi, što sve donosi?

Grad Lepoglava najavio je bogat sadržaj aktivnosti u DJEČJEM TJEDNU 2021. koji ove kalendarske godine započinje 4. listopada. Pridružite se aktivnim sudjelovanjem i/ili praćenjem aktivnosti kojima će Lepoglava obilježiti Međunarodnu godinu voća i povrća!

Savez društava “Naša djeca” Hrvatske u suradnji s Maminom škrinjicom i JGL-om donose vam edukativnu i zabavnu radionicu zdravog kuhanja sa 6 malih kuhara i našom vrsnom ekipom stručnjaka kojoj je profesionalna i osobna strast pripremanje finih jela koja mogu svojim sastojcima zadovoljiti sve nutritivne potrebe mališana.

Zdrave palačinke, desert, smoothie, a možda i posebniji omlet pripremite s djecom i roditeljima uz pomoć tima kojeg čine sc. Eva Pavić, dipl. ing., univ. spec, KBC Zagreb, rukovoditeljica Službe za prehranu i dijetetiku, Snježana Krpes voditeljica radionica zdrave prehrane i autorica kuharice “Za prste polizati”, Karmela Karlović voditeljica radionica zdravog kuhanja “Kuhaona” i Doris Pinčić glumica i televizijska voditeljica.
Radionicu će se prenositi uživo 5. listopada 2021. godine u 18 sati, na Međunarodni dan djeteta, putem YouTubea. Za praćenje radionice kuhanja s djecom prijavite se u par klikova.

U ovogodišnju promociju zdravog kuhanja pozvana su sva Društva “Naša djeca” te sve lokalne zajednice uključene u akciju “Gradovi i općine – prijatelji djece”! Čak 28 lokalnih zajednica i Društava “Naša djeca” prijavilo se za održavanje radionica zdravog kuhanja u nadolazećem Dječjem tjednu 2021. 

U ponedjeljak, 4. listopada 2021. u okviru donacijske kampanje “Neka rane postanu samo ožiljci” dolazi u posjet djeci Banovine kreativan tim iz Društva “Naša djeca” Osijek i to gospođe Jasna Komendanović, operna pjevačica HNK Osijek i Mira Sekereš, plesna pedagoginja, voditeljica plesnih tehnika te predsjednica Udruge za promicanje kulture plesa Plesni studio Shine.

Kreativne radionice 4. listopada i 5. listopada 2021. održat će se u Glini i Petrinji. Tim iz Društva “Naša djeca” Osijek raditi će s djecom iz OŠ Glina i OŠ Ivan Goran Kovačić, Gora koja je trenutno u PŠ Petrinja Češko Selo te djecom koja su smještena u kontejnerskim naseljima u Sisku i u Petrinji. 

Kreativnim radionicama“Skuhaj mi priču” u kojima djeca aktivno sudjeluju bit će obuhvaćeno preko 100 djece osnovnoškolskog uzrasta od 1. do 4. razreda.

www.sjever.hr/lepoglava.hr
28.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.