Now Reading:
Antolić Vupora: Građani su jasno dali povjerenje SDP-u i njegovim ljudima kako bi u Varaždinu riješili nagomilane probleme
Full Article 2 minutes read

Antolić Vupora: Građani su jasno dali povjerenje SDP-u i njegovim ljudima kako bi u Varaždinu riješili nagomilane probleme

Građani Varaždina su jasno na izborima iskazali kako žele novi način vođenja Grada Varaždina, rješavanje nagomilanih problema, bolji i drugačiji Varaždin. Povjerenje za rješavanje tih probleme, za bolji, drugačiji i pravedniji način vođenja Grada Varaždina dali su SDP-u, Nevenu Bosilju, zamjeniku Miroslavu Markoviću i njihovom timu.

-SDP upravo to i radi. Rješava nagomilane probleme koji su ostavština onih od kojih su ostali kosturi u ormaru i velike problemi na gotovo svim područjima, u gotovo svim ustanovama i društvima. Licemjerno je prozivanje onih koji su te probleme stvorili, a verbalne prijetnje dokaz su da je SDP u Varaždinu na pravom putu, a to vide i građani – izjavila je predsjednica Županijske organizacije SDP-a Varaždinske županije i saborska zastupnica Barbara Antolić Vupora.

Naglasila je da SDP-ovo upravljanje, za razliku od bivšeg način vladanja Varaždinom, uvodi transparentnost u vođenju Grada.

-Na javne natječaje i pozive javljaju se stručne osobe koje prije svega moraju zadovoljiti kriterij stručnosti. Ako je ta osoba član stranke to ne smije biti prepreka, što bi sada neki potpuno diskriminirajuće i protuustavno željeli. Pred ustavom i zakonom svi moramo biti jednaki. Nažalost, onima koji se javljaju na natječaj u ovom slučaju treba i hrabrosti jer moraju rješavati probleme koje je ostavila prethodna vlast – završila je Antolić Vupora.

Rekla je kako je nedopustivo unaprijed vrijeđati i omalovažavati potencijalne kandidate koji bi bili mogući kandidati za upravljanje gradskih tvrtki poručivši kako te uvrede neće proći te da je kritika jedno, a uvreda drugo.

-Ukoliko će neki od izabranih biti član bilo koje stranke, njegov izbor neće ovisiti o tome, o stranačkoj iskaznici, već o njegovoj sposobnosti i znanju- zaključila je Antolić Vupora dodajući da osobno nema ništa protiv da se javljaju i kandidati sa nezavisnih list.

www.sjever.hr
28.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.