Now Reading:
118 prvostupnika informatike, prometne logistike i operativnog menadžmenta Veleučilišta Hrvatsko zagorje Krapina primilo svoje diplome
Full Article 2 minutes read

118 prvostupnika informatike, prometne logistike i operativnog menadžmenta Veleučilišta Hrvatsko zagorje Krapina primilo svoje diplome

U Festivalskoj dvorani u Krapini je prošli tjedan održana promocija 6. generacije prvostupnika Veleučilište Hrvatsko zagorje Krapina.

Zamjenica župana Jasna Petek čestitala je svim prvostupnicima uspješnom završetku studija te istaknula važnost Veleučilišta Hrvatsko zagorje Krapina za gospodarstvo Krapinsko-zagorske županije.

-Ponosnim prvostupnicama želimo puno sreće u ostvarivanju poslovnih uspjeha, kao i nastavku obrazovanja  onima koji odaberu nastavak akademske karijere – poručila je zamjenica župana Petek.

Svoje diplome primilo je 118 studenata informatike, prometne logistike i operativnog menadžera koji su na ovu svečanu simboličnu priliku zbog epidemioloških razloga čekali više od dvije godine.

-Sretni smo što smo konačno uspjeli održati promociju u Festivalskoj dvorani, u jednom lijepom okruženju. Mislim da su i studenti bili zadovoljni. Oko nas su sretna i zadovoljna lica – istaknuo je dekan Veleučilišta Hrvatsko zagorje Krapina Nenad Sikirica. 

www.sjever.hr/kzz.hr 27.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.