Now Reading:
Podijelili 163 kompleta školskog pribora
Full Article 1 minutes read

Podijelili 163 kompleta školskog pribora

U sklopu projekta „Školski pribor za školarce u sjevernoj Hrvatskoj i Banovini“, kojeg je nositelj GDCK Križevci, djelatnici i volonteri GDCK Koprivnica podijelili su 163 kompleta školskog pribora za učenike osnovnih škola na području djelovanja koprivničkog Crvenog križa.

Učenicima osnovnih škola, čiji su roditelji korisnici zajamčene minimalne naknade, podijelili su komplete od 1. do 4. i od 5. do 8. razreda, razvrstane prema spolu, a svaki komplet je sadržavao školsku torbu, mapu za likovni odgoj, drvene bojice, flomastere, tempere, vodene boje, geometrijski set, komplet bilježnica, kolaž papir i pernicu s priborom.

Uz podjelu pribora, roditelji ili skrbnici učenika viših razreda osnovnih škola educirani su o sustavu socijalnih prava i usluga, uključujući područje odgoja, obrazovanja i zdravstvene skrbi, te su im podijeljeni letci na istu temu.

Uz nositelja GDCK Križevci, partneri u projektu su društva iz Koprivnice, Siska, Đurđevca, Topuskog, Gline, Dvora, Kutine, Petrinje, Gvozda, Bjelovara, Čazme, Garešnice, Grubišnog Polja i Ivanić Grada. Kroz projekt će se podijeliti ukupno 1.020 kompleta školskog pribora djeci koja su iz obitelji primatelja zajamčene minimalne naknade.

izvor: GDCK Koprivnica

www.sjever.hr
21.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.