Now Reading:
KRAJ DRAME U KRAPINSKIM TOPLICAMA Ravnatelj Štibohar odahnuo – Učenik stavio masku i krenuo na nastavu
Full Article 1 minutes read

KRAJ DRAME U KRAPINSKIM TOPLICAMA Ravnatelj Štibohar odahnuo – Učenik stavio masku i krenuo na nastavu

Od početka nove školske godine Nikola Gaćina, učenik osmog razreda Osnovne škole Krapinske Toplice nije pohađao nastavu jer mu roditelji nisu dali da stavi masku.

Cijeli ovaj slučaj danima je pratila cijela Hrvatska kao i grupa podupiratelja Nikolinih roditelja. No čini se da je agoniji ipak došao kraj.

Naime, kako nam je potvrdio ravnatelj škole Samson Štibohar, Nikola je danas samovoljno stavio masku na lice i ušao u zajednički prostor škole. Njegovom ulasku u školu svjedočio je i njegov otac Kristijan Gaćina koji se tome dosad žestoko protivio, a prosvjednika ispred škole više nije bilo.

Na upit ravnatelju o daljnjim planovima odgovorio je kako nema posebnog plana osim da se učenik vrati u školu kako bi mogao normalno biti sa svojim vršnjacima te kako je s Centrom za socijalnu skrb održan sastanak na kojem je postignut dogovor da učenik konačno krene normalno na nastavu.

O daljnjim postupanjima roditelja, Štibohar kaže, kako će Centar za socijalnu skrb i institucije odraditi svoj dio posla.

abrkic/www.sjever.hr
20.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.