Now Reading:
Nepropisna vožnja, udarci u parkirani automobil, nadstršnicu, sudari… Podravski vozači neoprezni tijekom vikenda
Full Article 3 minutes read

Nepropisna vožnja, udarci u parkirani automobil, nadstršnicu, sudari… Podravski vozači neoprezni tijekom vikenda

Policijska uprava koprivničko-križevačka izvijestila je o čak 7 nesreća u protekla 24 sata.

Jučer, 18. rujna, oko 9.45 sati, 31-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Hyundai koprivničke registarske oznake u vinogradskom predjelu nedaleko Čepelovca. Tom prilikom uslijed nepropisnog mimoilaženja s osobnim automobilom Golf koprivničke registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 76-godišnji vozač došlo je do kontakta dvaju vozila. Oboje vozača naplaćena je novčana  kazna.   

Jučer, 18. rujna, oko 9.58 sati, u Križevcima, u Ulici kralja Tomislava na parkiralištu 67-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Toyota križevačke registarske oznake te prilikom nepropisne vožnje unaprijed prednjim dijelom vozila je udarila u parkirani osobni automobil Renault križevačke registarske oznake. Vozačici koja je prouzročila prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.

Jučer, 18. rujna, oko 10.40 sati, u Velikom Ravenu 26-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Citroen križevačke registarske oznake. Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je prešla na suprotnu stranu kolnika i sudarila se s osobnim automobilom BMW, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 28-godišnji vozač. Vozačici koja je prouzročila prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.

Jučer, 18. rujna, oko 10.50 sati, u Koprivnici na Trgu dr. Tomislava Bardeka na parkiralištu 49-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Kia Shuma koprivničke registarske oznake. Prilikom parkiranja udarila je u parkirani osobni automobil Seat. Protiv vozačice će biti pokrenut prekršajni postupak.  

Jučer, 18. rujna, oko 16.05 sati, u Koprivnici u Ulici Braće Radića na parkiralištu 36-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Ford te prilikom nepropisne vožnje unazad te je stražnjom stranom vozila udario u metalni dio nadstrešnice. Vozaču je naplaćena novčana kazna.

Jučer, 18. rujna, oko 16.30 sati, u Đurđevcu u Ulici Đure Basaričeka na parkiralištu 28-godišnji vozač upravljao je automobilom te prilikom nepropisnog uključivanja u promet udario je u rubni kamen i parkirani osobni automobil Opel i napustio mjesto događaja. Vozač je naknadno pronađen i uhićen te se provodi kriminalističko istraživanje.

Jučer, 18. rujna, oko 16.50 sati, u Koprivnici 57-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW Toureg koprivničke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja s Bjelovarskom cestom oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Mercedes koprivničke registarske oznake kojim se kroz raskrižje kretao 59-godišnji vozač. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju automobila. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

www.sjever.hr
19.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.