Now Reading:
Odličnim koncertom i emotivnim nastupom mlada pjevačka nada Međimurja Rebecca Posavec oduševila čakovečku publiku
Full Article 1 minutes read

Odličnim koncertom i emotivnim nastupom mlada pjevačka nada Međimurja Rebecca Posavec oduševila čakovečku publiku

Svoj posljednji koncert prije odlaska na studij u Los Angeles u Centru za kulturu Čakovec održala je Rebecca Posavec, mlada pjevačka nada Međimurja. Brojna publika uživala je u raznolikom repertoaru talentirane pjevačice na kojem su se našlo nekoliko međimurskih pjesama, mjuzikala i hrvatske skladbe.

Pratnja na klaviru bio je magistar glazbe David Vuković, a kao gost iznenađenja Rebecci se na pozornici pridružio Mirko Švenda Žiga.

Rebecca je kao desetogodišnjakinja ušla u finale Supertalenta. Glazbeno obrazovanje počela je u Osnovnoj umjetničkoj školi Miroslava Magdalenića, a kasnije u Glazbenoj školi Varaždin, gdje je paralelno pohađala smjerove solo pjevanja i teorije. Njen talent prepoznali su mnogi profesori glazbe, a Rebecca će pjevačke vještine od jeseni brusiti na jednoj od najcjenjenijih glazbenih škola u Los Angelesu.

Koncertu su pored Rebeccinih roditelja, prijatelja, pratitelja te drugih građana, prisustvovali i gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini, načelnik Općine Pribislavec Matija Ladić te pomoćnik direktora Turističke zajednice grada Čakovca Marijo Krčmar Na samom kraju Rebecca je zahvalila svojim suradnicima, mentorima, prijateljima i roditeljima na velikoj podršci, ali i svim Međimurkama i Međimurcima koji su pratili njen put.

www.sjever.hr/cakovec.hr
18.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.