Now Reading:
DANI EUROPSKE BAŠTINE U PRELOGU Požurite s prijavama na likovni natječaj “Pesjanek iz mašte” i osvojite vrijedne nagrade
Full Article 1 minutes read

DANI EUROPSKE BAŠTINE U PRELOGU Požurite s prijavama na likovni natječaj “Pesjanek iz mašte” i osvojite vrijedne nagrade

Knjižnica i čitaonica Grada Preloga i Turistička zajednica Grada Preloga započele su s obilježavanjem Dana europske baštine odličnom radionicom na kojoj se mogla čuti priča o Pesjaneku koju su za osmislila djeca iz odgojno-obrazovne skupine Leptirići iz DV Fijolica Prelog.

Uz priču je Knjižnica i čitaonica dobila i veliku ilustraciju Pesjaneka pa se za uzvrat djeci ponudilo bojanke, slagalice i igru memory s likovima različitih čudovišta iz bajki i naravno – pesjaneka!


Službeno je započeo i likovni natječaj na temu Pesjanek iz mašte pa se pozivaju učenici osnovnih i srednjih škola da sudjeluju slanjem svojih likovnih radova do 28. rujna na adresu Knjižnice i čitaonice Grada Preloga.

Mogu se osvojiti vrijedne nagrade poput poklon bonova za školski pribor i izlazak s prijateljima ili obitelji na pizzu, a svi će pristigli radovi biti objavljeni u virtualnoj izložbi na stranicama Knjižnice i čitaonice Grada Preloga.


Više o natječaju možete saznati na stranicama Grada Preloga ili na stranici Turističke zajednice Grada Preloga .

www.sjever.hr/prelog.hr
18.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.