Now Reading:
U Varaždinskoj županiji još više novozaraženih nego jučer – objavljen raspored cijepljena za idući tjedan
Full Article 1 minutes read

U Varaždinskoj županiji još više novozaraženih nego jučer – objavljen raspored cijepljena za idući tjedan

U Varaždinskoj županiji jučer je potvrđeno 57 novih slučajeva zaraze koronavirusom nakon što je jučer testirano 418 osoba.

Podsjetimo, jučer su evidentirana 53 nova slučaja zaraze.
 
U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 27 pacijenata, od kojih je jedan u jedinici intenzivnog liječenja na respiratoru. 
 
Oporavilo se 35 osoba i u županiji je 328 aktivnih slučajeva. 
 
Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije cijepljenje za veći broj građana sljedeći tjedan organizira prema sljedećem rasporedu:
 
Utorak, 21. rujna – Opća bolnica Varaždin – dvorana 1 u podrumu Kirurgije (pokraj ORL ambulante) – od 8 – 13 sati  – cijepljenje drugom dozom Pfizera za građane koji su se prvom dozom cijepili 24. kolovoza.
 
Srijeda, 22. rujna – Opća bolnica Varaždin – dvorana 1 u podrumu Kirurgije (pokraj ORL ambulante) – od 8 – 13 sati  – cijepljenje drugom dozom Pfizera za građane koji su prvi put cijepljeni 25. kolovoza.
 
Četvrtak, 23. rujna – Opća bolnica Varaždin – dvorana 1 u podrumu Kirurgije (pokraj ORL ambulante) – od 13 do 18 sati  – cijepljenje drugom dozom AstraZenece i Pfizera za građane koji su prvom dozom cijepljeni 25. kolovoza, 26. kolovoza i 27. kolovoza, te cijepljenje prvom dozom Pfizera za sve zainteresirane građane bez prethodne najave.

www.sjever.hr
17.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.