Now Reading:
U Podravini počinje jesenska shema cijepljenja – donosimo raspored za rujan!
Full Article 2 minutes read

U Podravini počinje jesenska shema cijepljenja – donosimo raspored za rujan!

Stožer Koprivničko – križevačke županije objavio je novi raspored cijepljenja za mjesec rujan, za sve zainteresirane građane koji se dosad nisu cijepili i one koji se žele cijepiti drugom dozom u sklopu jesenske sheme cijepljenja.

Za dolazak na cijepljenje nije potrebna prethodna najava, obavezno se moraju ponijeti osobna i zdravstvena iskaznica, a kod dolaska po drugu dozu cjepiva, potrebno je donijeti i potvrdu o primitku prve doze.

Ove subote, 18. rujna od 8 do 11 sati cijepi se u dvorani Srednje škole Koprivnica sa sve tri vrste cjepiva – Pfizer, Moderna i Johnson&Johnson.

U srijedu, 22. rujna od 14 do 16 sati se cijepi u Domu zdravlja Koprivničko-križevačke županije u Đurđevcu i to Pfizerom, a u petak, 24. rujna od 14 do 16 sati u dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca u Križevcima, također samo Pfizerom.

Posljednji punkt u jesenskoj shemi na rasporedu je u subotu, 25. rujna od 8 do 11 sati u dvorani Srednje škole Koprivnica, kada su građanima na raspolaganju ponovno sve tri vrste cjepiva.

Važno je naglasiti kako se, kao i dosad, građani mogu cijepiti i u ambulanti liječnika obiteljske medicine, a svi zainteresirani mogu se javiti svojim liječnicima koji će organizirati cijepljenje.

www.sjever.hr
17.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.