Now Reading:
Ivana Zeljko: Diploma na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu i uspjeh u atletici
Full Article 2 minutes read

Ivana Zeljko: Diploma na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu i uspjeh u atletici

Međimursko veleučilište u Čakovcu svojim studentima omogućava stjecanje znanja i razvoj karijere, ali i podlogu za realizaciju širokog spektra interesa i aktivnosti mladih ljudi.

Jedan od primjera je Ivana Zeljko koja je, kao sportašica, na Međimurskom veleučilištu odabrala studij Menadžmenta turizma i sporta.

–S Međimurskog veleučilišta otišla sam s dvije diplome, prvostupnice ekonomije, a nakon toga i stručne specijalistice ekonomije. Sportašica sam, bavim se sportom od malena pa mi se smjer Menadžmenta turizma i sporta činio kao idealan za mene. Nisam se prevarila i nije mi bilo žao što sam baš to studirala – kaže Ivana.

Uz studij, posvetila se, ili bolje reći nastavila s drugim aktivnostima.

–Uz svakodnevni odlazak na predavanja, kao redovna studentica, nije mi bilo teško usklađivati obaveze na faksu, odlaziti na treninge gotovo svakog dana i natjecanja vikendima. Jednostavno, naučila sam u to vrijeme živjeti u novoj rutini između faksa i moje ljubavi prema trčanju – dodaje Ivana.

Bivša studentica Međimurskog veleučilišta otkrila nam je i recept za uspjeh.

–Rekla bih da sam bila disciplinirana. U takvim okolnostima sam zapravo sve najbolje odrađivala, kako na faksu tako i u atletici – zaključuje Ivana Zeljko.

Na njenim postignućima u akademskom, ali i sportskom svijetu, čestitao joj je dekan Međimurskog veleučilišta u Čakovcu doc. dr. sc. Igor Klopotan te zaželio da nastavi s uspjesima.

www.sjever.hr
17.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.