Now Reading:
Zadnji vikend u rujnu rezervirajte za posjet Čakovcu: uz „Jesen u gradu Zrinskih” doživite svu raskoš najšarenijeg godišnjeg doba
Full Article 2 minutes read

Zadnji vikend u rujnu rezervirajte za posjet Čakovcu: uz „Jesen u gradu Zrinskih” doživite svu raskoš najšarenijeg godišnjeg doba

Bliži se jesen, a samim time i „Jesen u gradu Zrinskih”, manifestacija u organizaciji Turističke zajednice grada Čakovca.

Od 24. do 26. rujna svoje mjesto na izložbenom prostoru pronaći će eko proizvodi, voće i povrće, rakije raznih okusa, med i proizvodi od meda, vino, koktel od buče, jesenski kuglofi i delikatese svih vrsta. Sajam će cijelog vikenda biti smješten u centru Čakovca.

U subotu i nedjelju, u sklopu sajma, Gljivarsko društvo Smrčak će već tradicionalno organizirati izložbu gljiva u Atriju u Ulici kralja Tomislava, a bogat program pripremljen je i za najmlađe.

Tako će u Ulici Matice Hrvatske, u prijepodnevnim satima biti održane zabavne i poučne radionice „Kao prvo, zagonetno drvo”, a popodnevni sati rezervirani su za predstave „Do viđenja” i „Eko jeka i čarobna planeta”. Osim toga, mališani će moći sudjelovati i u gusarskom disku, a cijelog vikenda će se na Franjevačkom trgu igrati pomalo zaboravljene igre za djecu.

Izložba starih traktora i strojeva, 3. Chilli contest, natjecanje u jednu ljutih papričica, Europski dan sporta, radionica slame Udruge Pikač iz Selnice, bakini kolači i godišnji koncert Ženske vokalne skupine KUD-a Veseli Međimurci samo su dio bogatog programa.

U manifestaciju “Jesen u gradu Zrinskih” i ove će se godine uključiti Srednja škola Prelog te će predstaviti znanja i vještine učenika turističkog i ugostiteljskih usmjerenja.

Ako želite doživjeti svu raskoš najljepšeg i najšarenijeg godišnjeg doba, pronaći omiljeni domaći proizvod, igrati se s djecom i uživati u melodijama uličnih svirača, rezervirajte zadnji vikend u rujnu i posjetite Čakovec i ovu sadržajima bogatu manifestaciju.

www.sjever.hr / visitcakovec.com
16.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.