Now Reading:
Početak Europskog tjedna mobilnosti: Održana 13. utrka u invalidskim kolicima, podršku dao i zamjenik Ljubić
Full Article 50 second read

Početak Europskog tjedna mobilnosti: Održana 13. utrka u invalidskim kolicima, podršku dao i zamjenik Ljubić

Športska udruga tjelesnih invalida Koprivnica u suradnji s Udrugom invalida Koprivničko-križevačke županije na glavnom je koprivničkom trgu organizirala 13. utrku u invalidskim kolicima koju su podržali i zamjenik župana Ratimir Ljubić te predsjednik županijske Zajednice sportskih udruga Stanislav Lovković.

Zamjenik Ljubić pozdravio je okupljene i zaželio im mnogo uspjeha u utrci, pohvalivši doprinos Udruge na podizanju kvalitete života osoba s invaliditetom, za koje važno da su uključene u sve segmente društvenog života.

Natjecalo se u tri kategorije, a predsjednik Udruge Vladimir Grošanić izrazio je zadovoljstvo organizacijom ove utrke koja je prilika da se pokažu sportske mogućnosti osoba s invaliditetom, ali i stvore prilike za druženje i socijalnu interakciju koja je bila smanjena zbog epidemije koronavirusa.

Zamjenica koprivničkog gradonačelnika Ksenija Ostriž naglasila je kako je utrkom započeo Europski tjedan mobilnosti koji se obilježava od 16. do 22. rujna te je pozvala građane da se uključe.

www.sjever.hr/kckzz.hr
16.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.