Now Reading:
Vajda i dalje lider u Međimurju. Kajmović uputio zahvalu svim radnicima
Full Article 2 minutes read

Vajda i dalje lider u Međimurju. Kajmović uputio zahvalu svim radnicima

Kada se gledaju rezultati za proteklu, 2020., poslovnu godinu lider u Međimurju je ponovo Vajda d.d. Na taj je način tvrtka zadržala lidersku poziciju iz prethodnog razdoblja. Iako je za mnoge prošla godina bila krizna i izazovna, Vajda je poboljšala svoje rezultate.

Naime, u odnosu na 2019., kada je Vajda imala prihode 518 milijuna kuna, u prošloj je godini imala povećanje za 9,62 posto odnosno na 568 milijuna kuna. Rasla je i dobit sa 19, 05 na 29,17 milijuna kuna ili za više od 53 posto. U isto vrijeme Vajda je imala i velike investicije u svojoj proizvodnji, a zapošljavala je i nove radnike. Dok ih je u 2019. bilo 234 prošla godina završila se sa 262 radnika ili gotovo 12 posto više. Sve je to razlog za zadovoljstvo što je na svom FB profilu objavio i predsjednik Uprave Alen Kajmović.

-Gotovo 300 radnika, 200-tinjak sigurnijih obitelji, 80-tak kooperanata diljem Hrvatske koji su ovu pandemijsku krizu te probleme tržišta i cjenovnih potresa pregrmili na najbolji mogući način – u našoj obitelji, napokon reinvestiranje dobiti u napredak same tvrtke – svake godine, ulaganje u novu opremu, u zelenu tehnologiju… svake godine novi iskoraci naprijed. To je Vajda danas.
Ma kaj god neki rekli…

Hvala svim mojim radnicima, svakom ponaosob, hvala mojoj L’Équipe koji me znaju i u dobrom, ali i onom gorem svjetlu, hvala svima na povjerenju da ćemo danas postati Vajda kakva jesmo, a posebno Mesna industrija Braća Pivac. Biti prvi u Međimurju je nešto posebno. To je to… – stoji u objavi Kajmovića. 

www.sjever.hr
15.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.