Now Reading:
Otvoren dječji vrtić u Sokolovcu, župan Koren: Društvo i temelji zajednice stvaraju se od najranije dobi!
Full Article 2 minutes read

Otvoren dječji vrtić u Sokolovcu, župan Koren: Društvo i temelji zajednice stvaraju se od najranije dobi!

Koprivničko-križevački župan Darko Koren i njegov zamjenik Ratimir Ljubić prisustvovali su svečanosti otvorenja dječjeg vrtića „Djetlić“ u Sokolovcu koji će uvelike podići razinu kvalitete predškolskog odgoja i obrazovanja na području općine.

Župan Koren izrazio je veliko zadovoljstvo što je Sokolovac dobio moderno zdanje u kojem će djeca i odgojiteljice imati vrhunske uvjete. 

-Županijska uprava u mnogim programima i projektima uspješno surađuje s Općinom Sokolovac, često smo ovdje što govori u prilog da je ovo izuzetno dinamična sredina u kojoj se mnogo radi. Ovaj vrtić je zasigurno jedan od najvažnijih projekata jer znamo da se društvo i temelji zajednice stvaraju od najranije dobi. Ovo je lijep i velik dan za sve stanovnike općine, svaki ovakav uspjeh naših jedinica lokalne samouprave znači i uspjeh cjelokupne županije. Čestitam svima koji su sudjelovali na projektu, želim vam uspješan rad i da vrtić bude uvijek dupkom pun -naglasio je župan Koren.

Župana i zamjenika dočekali su načelnik Općine Vlado Bakšaj sa suradnicima koji je pojasnio kako je objekt vrtića vrijedan nešto manje od šest milijuna kuna te osnivačica vrtića Karmen Pavlic i ravnateljica Ana Preloščan koje su zahvalile Županiji i Općini na podršci.

Nakon prigodnih riječi uslijedio je obilazak vrtića koji osim stručnim kadrom, raspolaže i najsuvremenijim namještajem i opremom, profesionalnom kuhinjom te opremljenim dječjim igralištem.

www.sjever.hr / kckzz.hr
15.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.