Now Reading:
Grivec otkrio: „Matija Posavec odrekao se svih šest plaća na koje ima pravo, nijednom nije uzeo dnevnicu”. Hoće li se bivši međimurski župan ponovo kandidirati?
Full Article 2 minutes read

Grivec otkrio: „Matija Posavec odrekao se svih šest plaća na koje ima pravo, nijednom nije uzeo dnevnicu”. Hoće li se bivši međimurski župan ponovo kandidirati?

Slučaj sad već bivšeg međimurskoj župana Matije Posavca i dalje je jedna od glavnih tema u Hrvatskoj, a o tome su za N1 govorili Josip Grivec koji trenutno vodi Međimursku županiju i Posavčev odvjetnik Davorko Zlatarek.

Grivec je istaknuo da stvari u Županiji funkcioniraju potpuno normalno, s obzirom na to da sve službe znaju svoj posao.
-Svaka institucija, ustanova, mora biti spremna funkcionirati po inerciji bez obzira na čelne ljude. Naravno da smo svi bili iznenađeni i nije nam lako, ali kao županija smo ok – rekao je Grivec.

Kazao je i da se s Posavcem tek kratko sastao.
-Neke stvari moramo komunicirati bez obzira na to u kojoj mjeri sam ja s nečime upoznat, a s nečim i nisam. Moram reći da nikada nije nijednom uzeo neku dnevnicu i odriče se ovih šest plaća na koje ima pravo – naglasio je Grivec dodavši da o hapšenju s Posavcem nije razgovarao te da ne zna planira li aktivirati saborski mandat.
-Ni o izborima nismo razgovarali, njih raspisuje Vlada i tko želi, kandidirat će se – rekao je Grivec za N1.

Odvjetnik Matije Posavca, Davorko Zlatarek pak je za N1 Izjavio da bivši župan zasad ne razmišlja o politici te da još nije donio odluku o aktiviranju saborskog mandata.

www.sjever.hr/N1
15.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.