Now Reading:
VOZAČICE I VOZAČI, PAZITE ŠTO RADITE! Varaždinski i međimurski policajci u zajedničkoj akciji
Full Article 1 minutes read

VOZAČICE I VOZAČI, PAZITE ŠTO RADITE! Varaždinski i međimurski policajci u zajedničkoj akciji

Na području cijele Hrvatske provodit će se nova policijska akcija za sigurnije prometovanje, a varaždinski i međimurski policajci jednu će ciljanu akciju provesti surađujući.

Kako je priopćeno, policijski službenici Policijske uprave međimurske će od 16. do 22. rujna 2021. godine na području Međimurske županije provoditi preventivnu akciju „Nadzor mobitela i drugih uređaja + sigurnosni pojas“.

Tijekom akcije provodit će se nadzor nepropisne uporabe mobitela i drugih uređaja, nekorištenja sigurnosnog pojasa te drugih uređaja koji odvraćaju pozornost vozača s sudjelovanja u prometu, tzv. distraktori.

Ova akcija usklađena je s akcijama Europske unije za 2021. godinu, a provodi se na području svih policijskih uprava u Republici Hrvatskoj, dok će se ciljana akcija u suradnji s Policijskom upravom varaždinskom provesti 21. rujna 2021. godine od 8,00 do 14,00 sati.

Sukladno aktivnostima projekta ROADPOL-a od 16. do 22 rujna. 2021. godine provest će se aktivnosti iz akcije „Dani sigurnosti u prometu“ pod geslom „Ostani živ i spasi živote drugih“, dok će 21. rujan 2021. godine (utorak) povodom obilježavanja „Dana bez poginulih u prometu“ policijski službenici na području Međimurske županije provoditi pojačane aktivnosti.

www.sjever.hr
14.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.