Now Reading:
UZ 30. OBLJETNICU OSLOBOĐENJA Varaždinski dragovoljci i veterani Domovinskog rata pozivaju vas na tradicionalnu biciklijadu
Full Article 1 minutes read

UZ 30. OBLJETNICU OSLOBOĐENJA Varaždinski dragovoljci i veterani Domovinskog rata pozivaju vas na tradicionalnu biciklijadu

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Varaždin povodom obilježavanja 30. godišnjice oslobođenja Grada Varaždina i Varaždinske županije organizirat će biciklijadu u subotu, 18. rujna 2021. godine.

Svi zainteresirani pozivaju se na sudjelovanje u biciklijadi koja će započeti u 9:00 sati kod ŠRC Mozdernjak na Varaždin Bregu, start druge etape biti će u Gornjem Knegincu, zatim u Trnovcu Bartolovečkom, kod MRC hrvatskih branitelja Varaždin, start pete etape biti će u Sračincu, a nakon Nove Vesi i Zelendvora predviđen je dolazak na cilj u Vinicu oko 13:45 sati.

Organizatori će osigurati redarsku službu i prateće vozilo, a zainteresirani će se moći priključivati biciklijadi između pojedinih etapa.

Za sve sudionike osigurane su majice te ručak na cilju u Vinici.

Biciklijada Varaždin Breg – Vinica projekt je Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Varaždin koji ima potporu Ministarstva hrvatskih branitelja, Varaždinske županije, Grada Varaždina te općina: Vinica, Petrijanec, Sračinec, Trnovec Bartolovečki i Gornji Kneginec.

www.sjever.hr
14.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.