Now Reading:
NAJBOLJI EU PROJEKT Glasovanje počelo, za titulu se natječu brojni projekti sa sjevera Hrvatske – dajte svoj glas najboljem!
Full Article 2 minutes read

NAJBOLJI EU PROJEKT Glasovanje počelo, za titulu se natječu brojni projekti sa sjevera Hrvatske – dajte svoj glas najboljem!

Više od 30 EU projekta natječe se za titulu najboljega u ovogodišnjem izboru za Najbolji županijski EU projekt kojeg organizira portal Župan.hr u suradnji sa Jutarnjim listom, Hrvatskom zajednicom županija i Uredom Europskog parlamenta u Hrvatskoj, a uz pokroviteljstvo Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU.

Među finalistima je i nekoliko projekata sa sjevera Hrvatske, a o pobjedniku možete odlučiti i vi, stoga se uključite u glasovanje.

„Predstavili smo projekte i sad trebamo vašu pomoć. U idućih tjedan dana imate priliku svoj glas dati onom, koji je po vašem mišljenju, najbolji. Stručni žiri izabrat će pobjednike u četiri kategorije, a u petoj vi – Najuspješniji EU projekt prema izboru javnosti”, poručuju organizatori.

Pobjednici će biti proglašeni na svečanoj dodjeli koja će se održati na Danima regionalnog razvoja i fondova EU u listopadu.

I ove godine pobjednik se bira u kategorijama: Doprinos znanosti i inovacijama; Doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici; Doprinos prekograničnoj suradnji, Doprinos poduzetništvu, piše portal Župan.

U kategoriji Doprinos znanosti i inovacijama natječu se četiri projekta, među njima i Razvojno-edukacijski centar za metalsku industriju – Metalska jezgra Javne ustanove za razvoj Međimurske županije REDEA te Inovation in dressing techniques Razvojne agencije Zagreb.

U kategoriji Doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici za pobjedu se bori 11 projekata među kojima su Model aktivacije dugotrajno nezaposlenih osoba s invaliditetom kroz razvoj i provedu prilagođenih programa osposobljavanja i radnog treninga Razvojne agencije Zagreb, zatim 1,2,3…PALIM LAMPICU! – razvoj sustava podrške (potencijalno) darovitim učenicima u Međimurskoj županiji Javne ustanove za razvoj Međimurske županije REDEA, Partnerstvo za sve 2 Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije PORA te projekt Varaždinske županije Solidarnost u prevenciji kriznih situacija i umrežavanje JLS-a i građana u dinamičnoj Europi – SOLICRIS.

U kategoriji Doprinos prekograničnoj suradnji natječe se sedam projekata, a jedan od njih je In cultura veritas Zagrebačke županije.

I na kraju, u četvrtoj kategoriji Doprinos poduzetništvu natječe se devet projekata, među kojima su ENTER: Entrepreneurship for Employment Zagorske razvojne agencije, zatim Opremanje Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije PORA te Poslovno-tehnološki inkubator Krapinsko-zagorske županije.

Za svoje favorite možete glasovati OVDJE

www.sjever.hr/zupan.hr
14.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.