Now Reading:
KRAJNJA NEODGOVORNOST: Vozili pod utjecajem alkohola od 3,29 i 1,58 promila – zaradili ogromne novčane kazne!!!
Full Article 2 minutes read

KRAJNJA NEODGOVORNOST: Vozili pod utjecajem alkohola od 3,29 i 1,58 promila – zaradili ogromne novčane kazne!!!

policija

Kako je izvijestila Policijska uprava jučer, 13. rujna su u Bedekovčini i Stubičkim Toplicama zabilježene povećane koncentracije alkohola kod vozača osobnih automobila!

Policijski službenici su prilikom nadzora prometa, oko 19:15 zaustavili osobno vozilo kojim je upravljao 32-godišnji hrvatski državljanin za kojeg je utvrđeno kako upravlja osobnim vozilom s 3,29 promila alkohola u organizmu i ne koristi sigurnosni pojas u tijekom vožnje. Vozaču je određeno zadržavanje u prostorijama policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva, alkohola te će protiv vozača biti podnesen optužni prijedlog nadležnom sudu zbog počinjenih prekršaja iz čl. 199. i čl. 163.  Zakona o sigurnosti prometa na cestama sa predloženom novčanom kaznom u iznosu od 21,000,00 kuna i predloženom zaštitnom mjerom zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od tri mjeseca.

Isto tako jučer oko 23:10 sati u Stubičkim Toplicama, policijski službenici prilikom nadzora prometa zaustavili su 58-godišnju hrvatsku državljanku kako upravlja osobnim vozilom sa 1,58 promila alkohola u organizmu, a već je i prije sankcionirana zbog takvih prekršaja. Vozačici je određeno zadržavanje u prostorijama policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva, alkohola te će protiv vozačice biti podnesen optužni prijedlog nadležnom sudu zbog počinjenog prekršaja iz čl. 199. st. 2., Zakona o sigurnosti prometa na cestama sa predloženom novčanom kaznom u iznosu od 15,000,00 kuna i predloženom zaštitnom mjerom zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od šest mjeseci.

www.sjever.hr
14.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.