Now Reading:
ZAVRŠILA NA VJETROBRANSKOM STAKLU: U prometnoj nesreći nastradala 16-godišnja biciklistica!
Full Article 1 minutes read

ZAVRŠILA NA VJETROBRANSKOM STAKLU: U prometnoj nesreći nastradala 16-godišnja biciklistica!

U protekla 24 sata na području Policijske uprave Koprivničko – križevačke zabilježene je prometna nesreća u kojoj je stradala 16-godišnja biciklistica!

Jučer, 10. rujna, oko 12.15 sati, u Koprivnici 16-godišnjakinja je upravljala biciklom krećući se nepropisno nogostupom Florijanskog trga u smjeru raskrižja s Ulicom Hrvatske Državnosti. Dolaskom do raskrižja prilikom uključivanja u promet s nogostupa na obilježeni pješački prijelaz nije propustila osobni automobil Smart koprivničke registarske oznake kojim je upravljala 65-godišnja vozačica koja se kretala Florijanskim trgom i na raskrižju skretala u Ulicu Hrvatske Državnosti, a da se prethodno nije uvjerila da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu.

Tom prilikom na obilježenom pješakom prijelazu automobil je udario u bočnu stranu bicikla, biciklistkinja je odbačena na prednje vjetrobransko i pala je na kolnik. U prometnoj nesreći biciklistkinja je lakše ozlijeđena. Protiv obje vozačice bit će pokrenut prekršajni postupak u domeni njihove prekršajne odgovornosti, kao i dostavljena obavijest nadležnom centru za socijalnu skrb.

www.sjever.hr
11.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.