Now Reading:
Sve je spremno za 27. Joma Varaždinski polumaraton – prijavite se!
Full Article 2 minutes read

Sve je spremno za 27. Joma Varaždinski polumaraton – prijavite se!

Varaždinska polumaratonska tradicija se nastavlja. Uz aktualne epidemiološke preporuke zbog koronavirusa i sigurnosti svih sudionika, u nedjelju, 19. rujna 2021., održat će se 27. Joma Varaždinski polumaraton u organizaciji Trkačkog kluba Marathon 95.

Početak utrka je na Kapucinskom trgu, a staza velikim dijelom prolazi kroz najuži centar baroknog grada. Program 27. Varaždinskog polumaratona u nedjelju, 19. rujna, počinje u 8:30 sati podizanjem startnih brojeva. Start utrka djece je u 9:30 sati, a start polumaratona, utrke građana i juniora te utrke vatrogasaca na 5 kilometara u 10.30 sati.

Glavni pokrovitelj utrke je Grad Varaždin, a uključeni su i Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina, PU varaždinska i Varaždinska županija.

Za vrijeme održavanja utrke bit će zatvorene pojedine ulice u Varaždinu, a promet će regulirati prometna policija i prometna jedinica mladeži. Organizatori mole sugrađane da uvaže privremenu prometnu regulaciju za vrijeme održavanja ovog međunarodnog sportskog događaja.

Popis ulica i vrijeme u koje će promet biti zatvoren za vrijeme održavanja 27. Varaždinskog polumaratona:

-VRAZOVA ULICA od Kapucinskog trga do Hallerove zatvorena od 9:20 do 13:30 uz propuštanje prometa od Ulice braće Radić prema Kapucinskom trgu nakon 11:15

-ANINA ULICA, SUPILOVA (od križanja s Aninom do Merlićeve), MERLIĆEVA, R. BOŠKOVIĆA (od Merlićeve do F. Konščaka). F. KONŠČAKA, SAJMIŠTE, F. KURELCA bit će zatvorene od 10:30 do 11:00 uz puštanje prometa odmah nakon prolaska posljednjeg trkača

-V. NAZORA zatvorena od 10:30 do 11:15 (poslije pregrađena i otvorena desnom trakom do Prolaza N. Fallera tako da će promet nesmetano teći)

-ZRINSKIH I FRANKOPANA, A. CESARCA (od Kapucinskog trga do Zagrebačke) zatvorena od 10:40 do 11:15

-HALLEROVA ALEJA zatvorena od 10:45 do 13:00; rotorom Hallerova / G. Krkleca / R. Hercega će policija upravljati i propuštati promet isključivo u smjeru sjever-jug i obratno od 10:45 do 13:00

U navedeno vrijeme bit će onemogućen ulaz svih motornih vozila iz pristupnih ulica na spomenute, a promet svim navedenim ulicama bit će reguliran od strane prometne policije.

Iz Trkačkog kluba Marathon 95 zahvaljuju sugrađanima na razumijevanju i strpljenju.

Više informacija o 27. Joma Varaždinskom polumaratonu i prijavu možete pronaći na internetskoj stranici: http://varazdinski-polumaraton.com/.

www.sjever.hr
11.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.