Now Reading:
PALJBA SE NASTAVLJA: Kovačićeva slova brutalno iznervirala hordu antimaskera, župan Kolar: NO PASARAN! Neće proći!
Full Article 2 minutes read

PALJBA SE NASTAVLJA: Kovačićeva slova brutalno iznervirala hordu antimaskera, župan Kolar: NO PASARAN! Neće proći!

Jučerašnji prosvjed ispred Osnovne škole Krapinske Toplice i dalje žari i pali svim medijskim stazama. Naime, nakon jučer objavljenog članka na portalu Zagorje.com iza kojeg stoji naš kolega Ivan Kovačić čija su slova očigledno brutalno iznervirala grupu takozvanih antivaksera, antimaskera ili kako već, vođenih Kristijanom Gaćinom paljba se nastavlja!

Spomenuti su prozvali Kovačića i objavili njegov broj mobitela uz poziv da ga se zove i osudi za “montirani malograđansko-politički članak!”

Reakcija krapinsko – zagorskog župana Željka Kolara jučer nije izostala, a preko portala Zagorje.com poručio je „Niste dobrodošli u Krapinsko – zagorsku županiju. Za vas ‘dobro mi došel prijatel’ ne vrijedi, takve ljude ovdje ne trebamo.” Zgrožen javnim linčem spomenutog novinara koji je, kako kaže župan, „Objektivno pisao o događanjima koji su vezani za nošenje ili ne nošenje maske u OŠ u Krapinskim Toplicama” župan se oglasio i danas!

– Moj stav kao župana Krapinsko-zagorske županije sam jučer jasno izrekao NO PASARAN! Neće proći! Ne postoji „Dobro mi došel, prijatel” za ljude koji dolaze raditi nerede iz drugih krajeva Hrvatske, ali isto tako je i neprihvatljivo javno obznaniti ime i prezime, broj novinara i pozivati ljude na uznemiravanje njega i njegove obitelji. To je neprihvatljivo i to osuđujem – poručio je Kolar i vidno uznemiren dodao kako je Krapinsko-zagorska županija županija otvorena za sve ljude dobre volje, ali ne i za ovakve.

Dajem podršku gospodinu Kovačiću, a ja kao župan Krapinsko-zagorske županije, županije koja je osnivač škole, napraviti ću apsolutno sve da se djeca osjećaju sigurno u školi, da se mogu posvetiti učenju, ali ćemo osigurati i uvjete da se svi nastavnici koji dođu u školu mogu koncentrirati na svoj rad – završio je Kolar.

„NO PASARAN! NEĆE PROĆI!”

mčaržavec/www.sjever.hr
11.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.