Now Reading:
NAJSOČNIJI HRVATSKI STREET FOOD FESTIVAL otvoren na Trgu dr. Franje Tuđmana, čekaju vas Janković, Pažanin i odlična DJ scena!
Full Article 2 minutes read

NAJSOČNIJI HRVATSKI STREET FOOD FESTIVAL otvoren na Trgu dr. Franje Tuđmana, čekaju vas Janković, Pažanin i odlična DJ scena!

Najsočniji hrvatski street food festival otvoren je novoj lokaciji! Zagreb Burger Festival ove je godine za gurmane otvorio svoje štandove na Trgu dr. Franje Tuđman.

Šesto izdanje omiljenog događanja gurmana i onih koji su na dobrom putu da to postanu doveo je devet ugostitelja s bogatom ponudom burgera & tri bara s mirisnim koktelskim, pivskim i vinskim kapima. Ove godine burgere kreativno pripremaju već jake zagrebačke snage: El Toro, The Burger Bar, BBQ Hot Yard i Brewbites, dalmatinske boje brane šibenski Festina Lente i dubrovački Guloso, iz Varaždinskih Toplica stigao je višestruko nagrađivana Reshetka International, a svoje nove okuse predstavlja i Mate Janković s Institutom za burgere i Ivan Pažanin sa Chef’s Burger by Ivan Pažanin.

Kao i svake godine birati će se najbolji burger. Svaki posjetitelj nakon kupljene delicije skeniranjem QR koda može glasati za svoga favorita. Volim ljuto priprema svoje legendarno natjecanje u kušanju ljutih papričica – samo za najhrabrije, a da doživljaj bude potpun i kalorija što manje tu su i DJ’i Stanko Bondža, sveprisutan Ozren Kanceljak Kanca, DJ Phat Phillie, a dozu ženske vibre dodat će DJ’ice Rea, Babilonska i Niki B.

Radno vrijeme Zagreb Burger Festivala je otvoren do 19. rujna od 12 do 24 sata, uz poštivanje epidemioloških mjera.

www.sjever.hr/fb/Zagreb Burger Festival
11.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.