Now Reading:
HRVATSKA VOLONTIRA: Povežimo se, razvijajmo društvo i oslobodimo se!
Full Article 2 minutes read

HRVATSKA VOLONTIRA: Povežimo se, razvijajmo društvo i oslobodimo se!

Hrvatski centar za razvoj volonterstva i volonterski centri u Hrvatskoj pozivaju sve organizatore volontiranja da se pridruže desetoj kampanji Hrvatska volontira, kako bi zajedno istaknuli potencijal za društveni razvoj koji se oslobađa volontiranjem kada se povežu građani i organizacije iz civilnog, javnog i poslovnog sektora.

Nacionalnom kampanjom Hrvatska volontira želi se ukazati na značaj volontiranja za razvoj suvremenog demokratskog društva u kojem svaki pojedinac ima pravo i odgovornost dati svoj doprinos i u kojem se takav doprinos cijeni. Kampanja će ove godine biti održana od 23. do 26. rujna.  

– Ovogodišnjom kampanjom pozivamo i potičemo sve vas, organizatore volontiranja, da se uključite i organizirate volonterske aktivnosti koje će donijeti dobrobit za vašu zajednicu te prijavite svoje redovne aktivnosti u koje uključujete volontere u navedenom periodu – poručuju organizatori te ističu kako se volonterske aktivnosti do 18. rujna mogu upisati u online aplikaciju na www.hrvatska.volontira.vcz.hr. Tako unesene aktivnosti bit će objedinjene i dostupne svim građanima na nacionalnoj razini, čime će se prikazati i snaga težnji svih volontera, volonterki i organizatora volontiranja u izgradnji humane i aktivne zajednice.

Za sve dodatne informacije, javite se vašem najbližem volonterskom centru ili Hrvatskom centru za razvoj volonterstva!

www.sjever.hr/kzz.hr
07.9.2021.

Input your search keywords and press Enter.