Now Reading:
Zlato za U-13 ekipu GRK Varaždin 1930 trenerice Nevenke Đurak: Varaždinski su Dabrići pokazali odličnu igru i veliko rukometno srce
Full Article 1 minutes read

Zlato za U-13 ekipu GRK Varaždin 1930 trenerice Nevenke Đurak: Varaždinski su Dabrići pokazali odličnu igru i veliko rukometno srce

Proteklog je vikenda u organizaciji RK Koprivnica u tome podravskom gradu održan 12. Međunarodni turnir “Braća Đelekovčan” uz sudjelovanje 6 ekipa uzrasta U-13 i U-15. U koprivničkoj Školskoj sportskoj dvorani “Josip Samaržija – Bepo” igralo se u subotu 4. i u nedjelju 5. rujna, a nastupile su ekipe U-13 RK Koprivnica, GRK Varaždin 1930, MRK Čakovec, RK Nexe, RK Daruvar i RK Sisak.

-Varaždinski su Dabrići pokazali odličnu igru i veliko rukometno srce te u kategoriji U-13 (dječaci rođeni 2008./09. god.) uvjerljivo osvojili 1. mjesto – istaknula je njihova trenerica Nevenka Đurak i kazala kako su u najbolju sedmorku turnira izabrani igrači GRK Varaždina Ivan Šamec, Erik Radujković i golman Gabrijel Juričić .

Na 12. Međunarodnom turniru „Braća Đelekovčan” za ekipu GRK Varaždin 1930 igrali su Juričić, Šamec, Peršić, Radujković, Sokač, Turković, Sooy, Gredelj, Krsnik, Kanoti, Jeftić, Vincek, Horvat, Bengeri, Herceg, Mežnarić, Rihtarić i Radovanović.

Ista je ekipa posljednjega vikenda u kolovozu sudjelovala na velikom turniru Pozoj u Čakovcu, i na International Handball Cup-u među 23 ekipe osvojila odlično 3. mjesto.

www.sjever.hr
06.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.