Now Reading:
MJESEC HRVATSKE KNJIGE Ivanečka knjižnica raspisala 41. kajkavski književni natječaj ‘Draga domača rieč’ – Požurite s prijavama!
Full Article 1 minutes read

MJESEC HRVATSKE KNJIGE Ivanečka knjižnica raspisala 41. kajkavski književni natječaj ‘Draga domača rieč’ – Požurite s prijavama!

U povodu Mjeseca hrvatske knjige, ivanečka Gradska knjižnica i čitaonica „Gustav Krklec“ raspisala je 41. kajkavski književni natječaj Draga domača rieč 2021.

Na natječaj se mogu javiti autori koji su zavičajnošću, življenjem ili radom vezani uz ivanečki kraj.

Teme su slobodne, a može se poslati najviše pet radova,  ne dužih od triju tipkanih stranica pisanih veličinom slova broj 12, font Times New Roman, uz uvjet da su dosad neobjavljeni.

Učenički radovi ocjenjivat će se odvojeno od radova odraslih, a preporučuje se da učenici radove šalju putem škola, s podacima o nazivu i sjedištu škole.

Autori su pozvani su da svoje radove u tri primjerka, označene šifrom s njezinim rješenjem u zatvorenoj omotnici te autorovom adresom i  telefonskim brojem, šalju na adresu Gradske knjižnice i čitaonice „Gustav Krklec“, Ulica akademika Ladislava Šabana 3, Ivanec.

Radove je potrebno poslati do 30. rujna.

Rezultati natječaja bit će objavljeni krajem listopada na mrežnim stranicama knjižnice http://knjiznice.nsk.hr/ivanec/  gdje će također biti objavljene i sve druge obavijesti vezane uz epidemiološku situaciju i daljnji tijek manifestacije.

Glavni pokrovitelj natječaja i ove je godine Grad Ivanec.

Sve dodatne informacije u Gradskoj knjižnici, tel. 042/782-165 http://knjiznice.nsk.hr/ivanec/

www.sjever.hr/ivanec.hr
06.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.