Now Reading:
U Međimurju dvije novooboljele osobe od koronavirusa
Full Article 2 minutes read

U Međimurju dvije novooboljele osobe od koronavirusa

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 88 uzoraka, od čega su evidentirana 2 pozitivnanalaza na SARS-CoV-2, što je 2,2 % od broja testiranih.

U protekla 24 sata oporavile su se 4 osobe. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 43. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 66 273 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 5 pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata nema hospitaliziranih pacijenata, nema pacijenata na respiraciji te nema preminulih osoba.

Na današnji dan 7-dnevna incidencija u Međimurskoj županiji na testiranja PCR metodom iznosi 29 pozitivnih na 100 000 stanovnika, a 14-dnevna incidencija 66. U proteklih sedam dana PCR-om je testirano 465 osoba te je udio pozitivnih u broju testiranja 6,88%. Epidemiološke brojke u ovome tjednu bilježe pad u odnosu na prethodni tjedan.

www.sjever.hr 05.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.