Now Reading:
Zamjenica Petek na promociji osteopata: S ovakvim stručnjacima nudimo nešto više od klasične medicine
Full Article 1 minutes read

Zamjenica Petek na promociji osteopata: S ovakvim stručnjacima nudimo nešto više od klasične medicine

U dvorcu Gjalski u Zaboku u subotu je održana promocija osteopata Hrvatske akademije osteopatije. Među okupljenima koji su imali prilike naučiti nešto novo i proširiti svoje znanje o osteopatiji bila je i zamjenica župana Krapinsko-zagorske županija Jasna Petek.

Hrvatska akademija osteopatije osnovana je 2010. godine sa namjerom edukacije osteopata, kao i osvještavanja zdravstvenih profesionalaca i šire javnosti o ovom konceptu manualne medicine. Kroz svoj petogodišnji program HAO svojim polaznicima daje znanja i vještine u dijagnostici i tretmanu mišićno-koštanog sustava, kraniuma i viscere, kako bi na eficijentan i siguran način djelovali u preventivi i kurativi.

Dožupanica Petek uz čestitke promoviranima prenijela je i pozdrave župana Željka Kolara.

– Čestitam vam na ustrajnosti na završetku ovog sjajnog studija koji će osim vama puno značiti svim ljudima koji će doći vama u ruke. Krapinsko-zagorska županija zaista ima izuzetne resurse za razvoj zdravstvenog turizma stoga je važno da uz klasičnu ponudu u našim ustanovama imamo stručnjake koji mogu ponuditi nešto više osim klasične medicine – kazala je Petek i svima poželjela svima puno uspjeha u radu.

abrkic/sjever.hr
04.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.