Now Reading:
BICIKL JE VOZITI LAKO KADA ZNAŠ KAKO! Prijavite se na “Biciklističku učilicu” u Zlataru
Full Article 2 minutes read

BICIKL JE VOZITI LAKO KADA ZNAŠ KAKO! Prijavite se na “Biciklističku učilicu” u Zlataru

Iduću će nedjelju, 12. rujna Park hrvatske mladeži u Zlataru od 13 sati postati poligon za edukaciju i demonstraciju kako se ponašati u prometu kada smo biciklisti!

“Biciklistička učilica” namijenjena je djeci od 9 do 14 godina, a za cilj ima postići sigurnost djece u prometu te pravilno i propisno kretanje u čemu se pripomoći djelatnici policije.

Zamijećen je povećani broj djece na biciklima na zlatarskim cestama tako da je mudro ponoviti prometne znakove i propise. Teorijski dio će se održati u parku gdje će policijski službenici na jedinstven način objasniti pravila ponašanja biciklista u prometu (ponesite sa sobom dekice), na poligonu će djeca (svi polaznici) probati vožnju reguliranu semaforom, zaobilaziti i rješavati probleme u prometu na siguran način te sve naučeno demonstrirati na biciklima (obavezne kacige) zajedno s policijskim službenicima ulicama do škole, pješačkim prijelazima i našim kružnim tokovima (djeca od 9-14 godina).

Svi mali i veliki prijatelji pridružite se teorijskom i praktičnom dijelu učilice, igri, provjeri znanja i na kraju podjeli priznanja!

Radi kvalitetne organizacije i sigurnosti djece za ovu aktivnost je potrebno ispuniti i predati prijavnicu najkasnije do 08.09.2021., a možete ju zatražiti porukom na 098/251-591 ili posjetiti policijsku postaju u Zlatar Bistrici te tamo ispuniti prijavnicu.

www.sjever.hr
04.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.