Now Reading:
U Varaždinskoj županiji gotovo duplo više novozaraženih nego jučer! Donosimo informacije o novim terminima za cijepljenje!
Full Article 50 second read

U Varaždinskoj županiji gotovo duplo više novozaraženih nego jučer! Donosimo informacije o novim terminima za cijepljenje!

U Varaždinskoj županiji jučer su potvrđena 32 nova slučaja zaraze koronavirusom nakon što je testirano 216 osoba.

U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 11 pacijenata, oporavilo se 15 osoba, a broj aktivnih slučajeva sada iznosi 102

Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije cijepljenje za veći broj građana organizira se u utorak, 7. rujna u sportskoj dvorani Gospodarske škole u Varaždinu od 8 do 14 sati. U navedeno terminu odvijati će se cijepljenje drugom dozom AstraZenece i Pfizera za građane koji su prvom dozom cijepljeni 3. kolovoza, 4. kolovoza i 7. kolovoza, te cijepljenje prvom dozom Pfizera za sve zainteresirane građane bez prethodne najave.

U srijedu, 8. rujna u Općoj bolnici Varaždin u dvorani 1 u podrumu Kirurgije (pokraj ORL ambulante) od 8 – 13 sati odvijati će se cijepljenje drugom dozom Moderne te drugom dozom Pfizera za građane koji su prvi put cijepljeni 10. kolovoza i 12. kolovoza.

www.sjever.hr
03.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.