Now Reading:
6.OŠ VARAŽDIN Nastava u jednoj ili dvije smjene?
Full Article 2 minutes read

6.OŠ VARAŽDIN Nastava u jednoj ili dvije smjene?

Varaždinska 6. osnovna škola novu će školsku godinu početi u dvije smjene, a jedan dio roditelja ne slaže se s takvom odlukom, o čemu smo već pisali.

Iz škole su obavijestili roditelje o protokolu organizacije nastave, a ravnatelj Mario Stančić ističe da jednosmjenska nastava uživo ima prednost nad drugim oblicima nastave, ali će biti tek kad se za to stvore uvjeti.

„Poštovani roditelji, u školskoj godini koja je pred nama očekuju nas brojni izazovi, koje ćemo, uvjeren sam zajedničkim snagama uspješno nadvladati. Kao i do sada škola i roditelji zajedno čine ovu školu velikom i uspješnom. Postupajući prema Uputama HZJZ (26.8.2021.) te Preporukama MZO (1.9.2021.) nakon provedene rasprave te suglasnosti osnivača VI. osnovna škola Varaždin je u školskoj godini 2021.-2021. usvojila način rada u dvije smjene. Škola je izrazito sklona nastavu organizirati u jednoj smjeni čim o tome dobije prikladnu uputu nadležnih tijela (HZJZ ili MZO ili Osnivača Grada Varaždina). Jednosmjenska nastava uživo ima prednost nad drugim oblicima nastave te na najbolji način odgovara potrebama učenika i roditelja kao i sudjelovanju učenika u izvanškolskim aktivnostima. Osnivač će u koordinaciji sa školom donijeti plan rada u jednoj smjeni čim se za to stvore uvjeti“, stoji u objavi ravnatelja 6. OŠ Varaždin.

n.kalajdžija / www.sjever.hr
03.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.