Now Reading:
Drama u Varaždinskoj županiji, policija naoružana dugim cijevima traži razbojnike
Full Article 2 minutes read

Drama u Varaždinskoj županiji, policija naoružana dugim cijevima traži razbojnike

Prava drama događala se noćas u Varaždinu, koja uključuje i napada na policijskog službenika, pucanje iz oružja, a u ovom trenutku policijski službenici s dugim cijevima u potrazi su za razbojnicima.

Prema informacijama iz policije, noćas oko 1.15 sati OKC Policijske uprave varaždinske zaprimio je dojavu zaštitara trgovačkog centra u Optujskoj ulici u Varaždinu da je provaljeno u jednu od trgovina u centru. Po dojavi su na mjesto događaja upućeni policijski službenici te je jedna od ophodnji, oko 1.20 sati, uočila na jugozapadnoj obilaznici Varaždina osobno vozilo koje bi odgovaralo vozilu počinitelja, a koje se u međuvremenu zaustavilo na poljskom putu. Policijski su službenici izašli iz službenog vozila u cilju provjere identiteta osoba. Po uočavanju policijskog vozila, za sad nepoznati počinitelji su stavili vozilo u pogon te velikom brzinom krenuli u smjeru policijskih službenika u namjeri pregaženja. Tom prilikom došlo je do uporabe vatrenog oružja od strane jednog policijskog službenika, dok su se počinitelji usprkos tome udaljili s mjesta događaja. Prilikom izbjegavanja naleta, policijski su službenici lakše ozlijeđeni. Policijski službenici PU varaždinske u suradnji sa službenicima drugih policijskih uprava intenzivno tragaju za počiniteljima te je oko 9 sati jedan od njih pronađen. Nastavlja se kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja, navodi policija.

Kako neslužbeno doznajemo, u ovom trenutku, policajci naoružani dugim cijevima u potrazi su za počiniteljima kaznenog djela a viđeni su na području općine Beretinec.

n.kalajdžija / www.sjever.hr
02.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.