Now Reading:
„Med skrajski bregi”: Gotovo stotinu biciklista sudjelovalo na jubilarnoj desetoj biciklijadi u Salinovcu
Full Article 1 minutes read

„Med skrajski bregi”: Gotovo stotinu biciklista sudjelovalo na jubilarnoj desetoj biciklijadi u Salinovcu

Gotovo stotinu biciklista je u nedjelju sudjelovalo na jubilarnoj desetoj biciklijadi „Med skrajski bregi“, koju je organizirao DŠR Salinovec. Unatoč tmurnom vremenu, odaziv je bio iznad očekivanja, što je ugodno iznenadilo organizatore.

Nakon prijave, okupljanja kod nove škole u Salinovcu te kratkih pozdravnih govora, sudionici su krenuli na biciklistički pohod dug gotovo 32 km.

Sve okupljene je uime DŠR-a pozdravio prof. Kruno Poje te zahvalio Gradu Ivancu, Turističkoj zajednici i Poslovnoj zoni Ivanec na logističkoj potpori biciklijadi, a pomoć u osiguranju pružila je Policijska postaja Ivanec.

Obraćajući se okupljenim biciklistima i domaćinima, gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić istaknuo je da će Grad uvijek podržavati manifestacije koje potiču zdrav duh u zdravom tijelu, odnosno one koje su usmjerene razvitku sporta i rekreacije te, povezano s time, turizma.

Istaknuo je DŠR Salinovec kao dugogodišnjeg partnera u provedbi vrijednih sportsko-rekreacijskih aktivnosti.

Voditelj Turističke zajednice Boris Jagetić Daraboš zahvalio je svima koji su sudjelovali u pripremi i organizaciji manifestacije te svima poželio dobro druženje i bicikliranje.

Nakon povratka sudionicima su podijeljeni simbolični pokloni organizatora i sponzora.

www.sjever.hr / ivanec.hr
31.08.2021.

Input your search keywords and press Enter.