Now Reading:
Imenovan v.d. direktora varaždinskih Parkova – Bosilj: Raspisat ćemo natječaj za novog direktora
Full Article 1 minutes read

Imenovan v.d. direktora varaždinskih Parkova – Bosilj: Raspisat ćemo natječaj za novog direktora

Gradonačelnik Grada Varaždina dr.sc. Neven Bosilj imenovao je v.d. direktora gradske tvrtke Parkovi, sadašnjeg tehničkog direktora Marina Bašića, koji će stupiti na dužnost istekom ugovora direktoru Alenu Runcu, u srijedu, 1. rujna 2021. godine. Marin Bašić imenovan je vršiteljem dužnosti na rok od najviše 6 mjeseci, odnosno do imenovanja novog direktora.
 
-Zadatak v.d.-a je da u idućih 30 dana raspiše natječaj za novog direktora koji će biti otvoren 30 dana. U tom roku će svi zainteresirani kandidati moći dobiti sve relevantne podatke od gradske tvrtke Parkovi koji će im pomoći da u zadano vrijeme pripreme što kvalitetniji plan rada i razvoja tvrtke. Na natječaj će se moći javiti kandidati s visokom stručnom spremom i minimalno 3 godine radnog iskustva. Najvažniji uvjet bit će kvalitetan prijedlog programa i vizije razvoja Parkova koji će nam svaki kandidat pojedinačno prezentirati – rekao je gradonačelnik Neven Bosilj.
 
Naglasio je kako će natječaj biti potpuno transparentan i bit će objavljen u Večernjem listu i Varaždinskim vijestima. Po odabiru novog direktora, v.d. Marin Bašić vratit će se na svoje dosadašnje radno mjesto tehničkog direktora.

foto: fb-parkovi
30.08.2021.

Input your search keywords and press Enter.