Now Reading:
POU Čakovec ima novi Erasmus + projekt za koji je odobreno gotovo 9 tisuća bespovratnih eura
Full Article 1 minutes read

POU Čakovec ima novi Erasmus + projekt za koji je odobreno gotovo 9 tisuća bespovratnih eura

Pučko otvoreno učilište Čakovec prijavilo je projekt pod nazivom „Raising Competences: Better Teachers – Better Education“, koji je odobren od strane Agencije za mobilnost i programe EU. Odobren iznos bespovratnih sredstava iznosi 8.792,00 eura.

Projekt je financiran iz Europskih fondova, a radi se o projektnom tipu KA1 (Ključna aktivnost 1). Poziv je namijenjen organizacijama koje žele organizirati mobilnost u svrhu učenja za svoje djelatnike i odrasle polaznike prema načelima uključivanja i raznolikosti, okolišne održivosti te digitalnog obrazovanja. Djelatnici Učilišta pohađat će sljedeće tečajeve: Kreativne tehnike poučavanja u svrhu poticanja inkluzivnog obrazovanja, Podizanje interkulturalnih kompetencija učitelja, Sprječavanje ranog napuštanja obrazovanja kroz eksperimentalno učenje, Rad s polaznicima iz ranjivih skupina.

Pučko otvoreno učilište Čakovec nositelj je na projektu New Chance for Us (NEC), a partner u Erasmus+ projektima  SpLenDEd, New Education With Success (NEWS) te DigiUp, a svi navedeni projekti dio u KA2 – strateškim partnerstvima u području inovacija.

foto: POU Čakovec
www.sjever.hr/cakovec.hr
11.08.2021.

Input your search keywords and press Enter.