Now Reading:
MEĐUNARODNA HUMANITARNA POMOĆ Veterani iz Koprivničko-križevačke županije uručili zahvalnice mađarskim i slovenskim kolegama
Full Article 1 minutes read

MEĐUNARODNA HUMANITARNA POMOĆ Veterani iz Koprivničko-križevačke županije uručili zahvalnice mađarskim i slovenskim kolegama

Predsjednik UDVDR Podružnice Koprivničko-križevačke županije Siniša Pavlović na nedavno održanom 8. Međunarodnom streljačkom turniru OLUJA-95 dodijelio je zahvalnice ratnim veteranima iz Slovenije i Mađarske za veliku humanitarnu pomoć nakon katastrofalnog potresa na Banovini.

Višegodišnji prijatelji i susjedi, ratni veterani Vojne za Sloveniju iz Ormoža i Šentjura te mađarski veterani 69. tenkovske brigade iz Nagyatada odmah nakon katastrofalnog potresa na Banovini u svojim su zemljama organizirano prikupili i na porušenu Banovinu dostavili veliku humanitarnu veteransku pomoć.

Na nedavno održanom 8. Međunarodnom streljačkom turniru OLUJA-95, UDVDR Podružnica Koprivničko-križevačke županije im je zahvalila prigodnim zahvalnicama koje je uz predsjednika Sinišu Pavlovića uručio predsjednik ogranka Grada Koprivnice Zvonimir Prepelić.

Zahvale su predane Območnom združenju veteranov vojne za Slovenijo Ormož koji su prikupljenim financijskim sredstvima kupili i dopremili stambeni kontejner za hrvatskog branitelja iz Petrinje i prikupili i s nekoliko kombija u Banovinu dostavili veliku količinu hrane i odjeće.

Zahvalnica je predana i veteranima 69. Harckocsi Ezred Nagyatad Mađarska koji su prikupili i donirali financijska sredstva kojima je kupljen građevinski materijal za porušene kuće hrvatskih branitelja u Glini i Petrinji.

www.sjever.hr / koprivnica.hr
10.08.2021.

Input your search keywords and press Enter.