Now Reading:
FOTO: Završili su pripremni radovi – varaždinski drugoligaš uskoro će zaigrati na novom travnjaku
Full Article 1 minutes read

FOTO: Završili su pripremni radovi – varaždinski drugoligaš uskoro će zaigrati na novom travnjaku

Pripreme za novu sezonu u kojoj će se NK Varaždin natjecati u Drugoj HNL u punom su jeku, a na Gradskom stadionu uskoro bi trebao zablistati novi hibridni travnjak.

NK Varaždin je prošlog tjedna završio sa svim pripremnim radovima i izvršio je primopredaju terena s izvođačima radova za postavljanje novog hibridnog travnjaka.

Kako najavljuju iz Kluba, očekivani početak radova na postavljanju novog travnjaka koji će krasiti nogometni teren varaždinskog drugoligaša je 20. kolovoza.

S obzirom da nova sezona u Drugoj HNL započinje 13. kolovoza, NK Varaždin će prva tri kola odigrati u gostima, a u Klubu očekuju kako će novi travnjak biti spreman do kraja mjeseca pa bi na njemu trebali zaigrati 11. rujna.

Podsjetimo, ukupna investicija ugradnje hibridnog travnjaka iznosi oko 7.300.000,00 kuna. Hrvatski nogometni savez financira dopremu i ugradnju hibridnog travnjaka u iznosu od 5.500.000,00 kuna dok su pripremu terena nogometnog igrališta u iznosu od 1.800.000,00 kuna financirali Grad Varaždin i NK Varaždin. Postavljanje hibridnog travnjaka je između ostalog i preduvjet da Varaždin ponovno bude domaćin službenih reprezentativnih utakmica.

tklopotan / www.sjever.hr
09.08.2021.

Input your search keywords and press Enter.