Now Reading:
LJETO U SAMOBORU Evo što vam sve donosi bogat program u kolovozu
Full Article 2 minutes read

LJETO U SAMOBORU Evo što vam sve donosi bogat program u kolovozu

Ljeto u Samoboru u punom je jeku. Na četiri lokacije Grad Samobor i Turistička zajednica grada Samobora pripremili su brojna događanja i ponešto za svakoga.

Program se odvija u Gradskog knjižnici, Galeriji Prica, samoborskom muzeju i livadi iza kina, a što vas sve očekuje u kolovozu, doznajte u nastavku.

Tijekom kolovoza svakog utorka i srijede u Galeriji Prica u 10 sati najmlađe posjetitelje očekuju likovne PRICAonice. Također, svakog utorka u 17 sati u samoborskoj gradskoj knjižnici očekuju vas Buhasti putokazi i upoznavanje raznih država svijeta.

Srijedom ujutro u samoborskoj muzeju odvijaju se dječje radionice pa tako najmlađe posjetitelje ove srijede očekuje izrada rožica od krep papira dok će se iduća dva tjedna okušati u radionicama Mali tkalci i Srednjovjekovne utvrde.

Srijedom od 17 sati samoborska Gradska knjižnica donosi japansko kazalište u slikama, a četvrtkom od 11 sati program je ponovno namijenjen djeci koja će ovaj četvrtak u samoborskom muzeju otkrivati tajne kneževskih grobova, a osim toga očekuju ih i radionice Mali tkalci i Neobična bića iz srednjovjekovnih priča.

Četvrtkom od 18 sati najmlađi Samoborci će se na radionicama samoborskog muzeja okušati u ulozi malih arheologa, a večernji program rezerviran je za opuštanje i zabavu u ljetnom kinu pod zvijezdama.

Ovog četvrtka u 21 sat prikazivat će se animirani film Povratak u Oz dok vas idući četvrtak od 20:30 sati očekuje akcijski triler John Wick 3: Parabellum. Zadnjeg četvrtka u mjesecu od 20:30 sati prikazivat će se animirani film Ljepotica i zvijer, a od 27. do 30. kolovoza u Galeriji Prica odvijat će se redovan kino program.

tklopotan / www.sjever.hr / samobor.hr
08.08.2021.

Input your search keywords and press Enter.