Now Reading:
U protekla 24 sata u Podravini čak 5 prometnih nesreća – ozlijeđeno i dijete!
Full Article 3 minutes read

U protekla 24 sata u Podravini čak 5 prometnih nesreća – ozlijeđeno i dijete!

nesreća

U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.

Jučer, 6. kolovoza, oko 13.20 sati, u Štaglincu 32-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Mazda koprivničke registarske oznake u smjeru Glogovca. Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu prednjim djelom vozila udario je u stražnji dio osobnog automobila VW koprivničke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 21-godišnji vozač, a koji je bio zaustavljen radi skretanja u lijevo. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena 59-godišnja putnica u osobnom automobilu VW. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 6. kolovoza, oko 16.05 sati, u Križevcima u Ulici Ivana Gundulića 19-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Fiat križevačke registarske oznake u smjeru raskrižja s Ulicom kralja Tomislava. Dolaskom do raskrižja oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu Mercedes križevačke registarske oznake kojim je upravljao 22-godišnji vozač u smjeru Bjelovarske ulice. Tom prilikom Mercedes je prednjim djelom udario u bočnu stranu Fiata koji je od siline udarca odbačen na pješačko biciklističku stazu. U prometnoj nesreći oboje vozača su lakše ozlijeđena, također u osobnom automobilu Fiat lakše su ozlijeđene 43 i 18-godišnja putnica te 7-godišnje dijete. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Danas, 7. kolovoza, u 2 sata, u Koprivnici u Starogradskoj ulici 18-godišnji vozač pod utjecajem alkohola 0,78 promila upravljao je osobnim automobilom Audi koprivničke registarske oznake u smjeru Križevačke ceste. Uslijed neprilagođene brzine kretanja vozilom je sletio van kolnika u odvodni kanal, udario u zemljani most gdje je došlo do višestrukog prevrtanja vozila. Vozač je lakše ozlijeđen i protiv njega bit će pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 6. kolovoza, oko 9.30 sati, u Koprivnici 20-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom BMW njemačke registarske oznake krećući se Ulicom dr. Nikole Sertića. Dolaskom do raskrižja s Varaždinskom cestom oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu BMW njemačke registarske oznake, kojim je upravljao 65-godišnji vozač iz smjera Kunovec Brega. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju automobila, a automobil kojim je upravljao 20-godišnji vozač je odbačen van kolnika u betonsku dvorišnu ogradu. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 6. kolovoza, oko 16 sati, u Koprivnici u Ulici Frana Galovića 60-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Opel daruvarske registarske oznake u smjeru raskrižja s Marofskom ulicom i Ulicom Donji Banovec. Dolaskom do semaforiziranog raskrižja, ušla je u raskrižje na znak upaljenog crvenog svjetla, uslijed čega se sudarila s osobnim automobilom Mercedes koprivničke registarske oznake kojim je kroz raskrižje na znak zelenog svjetla na semaforu upravljao 83-godišnji vozač. Nakon sudara došlo je do odbacivanja oba automobila u osobni automobil BMW njemačke registarske oznake kojim je upravljao 30-godišnji vozač. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

www.sjever.hr
07.08.2021.

Input your search keywords and press Enter.