Now Reading:
Prva i posljednja vožnja na novom motoru – U prometnoj nesreći preminuo redar kojem se sudilo za ubojstvo
Full Article 2 minutes read

Prva i posljednja vožnja na novom motoru – U prometnoj nesreći preminuo redar kojem se sudilo za ubojstvo

prometna

U teškoj prometnoj nesreći u kojoj je oko 15,15 sati na županijskoj cesti 2005 između Donjeg Koncovčaka i Vrhovljana kako neslužbeno doznaje emedjimurje riječ je redaru Matiji Marčecu (37) koji je čekao presudu za ubojstvo.

Naime, Marčec je u zavoju prešao na suprotnu prometnu traku i bočno udario u dva osobna automobila koja su se kretala iz suprotnog smjera. Preminuo je na mjestu. Od 15,40 sati zbog očevida je navedena cesta bila zatvorena za sav promet.

Motor Kawasaki Ninja, prema neslužbenim informacijama emedjimurja, nesretni motociklist kupio je jučer, na dan nesreće.

Stradao redar jedan je od trojice muškaraca koji su u siječnju 2011. godine u Čakovcu pretukli Tomislava Pergara koji je od zadobivenih ozljeda preminuo u čakovečkoj bolnici. Prva presuda za taj slučaj donijeta je tek 2017. godine, a svi okrivljenici dobili su po tri godine i osam mjeseci zatvora. No viši sud poništio je odluku prvostupanjskog suda i vratio mu postupak, piše emedjimurje.

U veljači ove godine sutkinja Renata Marciuš, sutkinja Općinskog suda u Čakovcu, nakon provedenog postupka koji je bio zatvoren za javnost, donosi novu presudu. Ponovno svu trojicu osuđuje na zatvorske kazne, ali ovoga puta one su im čak smanjene. Nepravomoćno su osuđeni na dvije godine i deset mjeseci zatvora.

www.sjever.hr/emedjimurje.hr
07.08.2021.

Input your search keywords and press Enter.