Now Reading:
Čestitka župana Korena povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja
Full Article 50 second read

Čestitka župana Korena povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Župan Koprivničko – križevačke županije, Darko Koren povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja. Cijelu čestitku prenosimo u nastavku!

”Drage građanke i građani,

Upućujemo Vam iskrene čestitke povodom obilježavanja 5. kolovoza, Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, kada se s ponosom prisjećamo 26. obljetnice veličanstvene i pobjedonosne vojno-redarstvene operacije „Oluja“.

Posebnu zahvalnost iskazujemo svim hrvatskim braniteljima koji su se žrtvovali u borbi za slobodu i demokraciju te svoje živote utkali u temelje samostalne i suverene Republike Hrvatske. Njihova nesebična žrtva omogućila je ostvarivanje višestoljetnog hrvatskog sna o nezavisnosti i ona nikada neće biti zaboravljena.

Uz ponos na ostvareno u zalog ostaje i trajna obaveza odužiti se braniteljima dalje razvijajući naše društvo na temeljima jednakosti, pravde i solidarnosti te gradeći bolju i prosperitetnu budućnost domovine u kojoj će svaki građanin moći dostojanstveno živjeti.”

www.sjever.hr
05.08.2021.

Input your search keywords and press Enter.